Om det någonsin funnits ett te märke som fångar alla era sinnen, ger er en känsla av lyx och som får er att känna harmoni så är det London Tea Exchange.

Under nästan ett årtionde har London Tea Exchange utvecklats för att tillgodose det växande behovet för lyx-teer. För det är hos oss som lyxen upplevs bäst, genom teets renhet och äkthet. Våra teer kommer alltid att överträffa era personliga förväntningar på smak och arom.

London Tea Exchange erbjuder en av det bredaste kollektioner av lösvikts te från hela världen. I över ett decennium har vi haft nära relation med teodlare och skapat ett tillförlitligt samarbete.

Vår enorma kollektion på över 300 sorter exklusiva och ovanliga tesorter är plockade direkt i 20 olika länder, innehåller några av världens ovanligaste sorter och många av dessa kan du endast finna hos oss på London Tea Exchange.

Nu har vi även tagit fram en ekologisk energidryck gjord av Matcha te med smak av mango och citrus. Drycken innehåller 32 mg koffein. Tebladen plockas för hand och växer på minst 1200 m höjd över havet.